fbpx

Programează-te la o întâlnire 1 la 1

o sesiune gratuită de 30 minute în care concepem un plan prin care să îți dezvolți inteligența emoțională

Program intensiv de dezvoltare a inteligenței emoționale

Crezi că îți scapă ceva?

Simți că ai un potențial imens și că ar putea să îți meargă chiar bine în viață, pe toate planurile, dar nu te simți complet împăcat cu tine în interior?

Poate ești nemulțumit din punct de vedere al emoțiilor. Uneori prea tensionat, uneori gândești prea mult, te stresezi prea tare și nu poți să îți controlezi toate reacțiile, impulsurile, fie ele de teamă, supărare sau nervi? Lucrurile astea nu trec cu timpul sau cu vârsta. Din contră, dacă nu intervii asupra lor, lasă amprente din ce în ce mai adânci și vizibile în atitudinea pe care o ai față de tine însuți și față de cei din jur.

.

VEZI PACHETELE

Nu te bloca în nesiguranțe

Răspunde-ți sincer la cele 10 întrebări.

Dacă răspunsul e DA la câteva, îți recomand să nu te mai poticnești în ele și să începi de pe acum să lucrezi din ce în ce mai mult cu tine.

Sunt convinsă că ai atât de multe lucruri de oferit! Nu lăsa aceste neliniști să te împiedice și să îți definească viața.

Cu cât le lași mai mult să se manifeste, fără să intervii într-un mod constructiv asupra lor, cu atât îți vor afecta mai mult stima de sine, satisfacția personală și încrederea pe care o ai în tine și pe care o transmiți celor din jurul tău.

Știu cum e.

.

Obișnuiam să răspund și eu cu DA la toate întrebările acelea.

Simțeam des vină față de ceilalți și față de mine, lipsă de încredere și motivație, teamă de părerea celorlalți, teamă de eșec, foarte mult overthinking și tot așa. Și simțeam de multe ori că frica mea de a nu fi apreciată, teama că mă voi face de rușine și teama de eșec, m-au ținut în loc, m-au blocat din creștere. .

sdfgsdfgsdfsdfasdfsf dfgsdfgdfgsdfg dfgdfgdfgdf

Iar toate acestea, alături de perfecționism, stres inutil și griji excesive, începeau să îmi afecteze din ce în ce mai mult și viața personală, relațiile cu prietenii, cu familia, cu mine însămi.

Mereu am considerat că dacă vreau să îi ajut pe cei din jur să fie mai buni, în primul rând, ar trebui să fiu eu mai bună cu mine însămi. Și simțeam că scârțâiam la capitolul acesta. Astfel, am început să îmi explorez din ce în ce mai mult lumea interioară, a gândurilor, emoțiilor și stărilor. 

Program intensiv de dezvoltare a

inteligenței emoționale

Poate ai încercat deja să îți repeți cuvinte pozitive, să scapi de gândurile negative, să-ți alungi emoțiile nedorite și să îți impui că ești fericit. Însă, probabil, nu a mers așa bine pe cât sperai.

Tocmai de aceea, vreau să îți propun o abordare realistă și cu impact pe termen lung, pentru a deveni stăpân pe propriile emoții și pe universul tău interior. Te invit alături de mine într-un traseu fain, de 10 săptămâni, în care vom lucra împreună la dezvoltarea inteligenței tale emoționale. La finalul acestui traseu vei simți următoarele:

BENEFICII

vei face pace cu vocile din mintea ta, cu tine, cu gândurile și cu emoțiile tale

vei fi mai sigur pe tine și pe deciziile tale și vei fi mai puțin afectat de „părerea celorlalți”

îți vei putea gestiona trăirile, emoțiile și reacțiile mai ușor, nu îți vei mai vărsa nervii pe cei din jur

vei ști cum să îți temperezi overthinking-ul, teama, anxietatea și furia

în situațiile dificile vei putea să îți muți mai ușor focusul pe soluții și oportunități

Ai o relație sănătoasă cu tine?

Universul nostru interior este infinit. Cu cât descoperim mai mult din el, cu atât ne putem gestiona mai bine gândurile, emoțiile și comportamentele pentru a construi relații sănătoase cu noi înșine și cu cei din jur.

Muncă și rezultate.

Ne dorim rezultate consistente, imediate și cu puțină muncă. Dacă vorbim despre dezvoltarea unor abilități, precum în cazul inteligenței emoționale, este nevoie să fii dispus să muncești mult cu tine. Să înveți câteva aspecte teoretice este simplu, dar rezultatele nu sunt aduse doar de cunoașterea unor noțiuni. Ci de aplicarea lor. Uneori e dificil, nu ne vine natural, nu avem timp, apar alte priorități și… abandonăm. Apoi așteptăm să acumulăm alte informații care sperăm să ne dea lumea peste cap. Dar, care neaplicate, vor duce exact în același punct.

10 săptămâni?

Programul acesta este gândit în așa fel încât să te țină focusat pe o perioadă mai lungă. Să faci schimbări fundamentale în modul tău de a percepe lumea, de a vorbi cu tine, de a te a înțelege, accepta emoțiile și de a le gestiona, necesită timp și determinare.

Vom porni de la noțiuni teoretice, dar vom face multe exerciții, metode și tehnici practice pe care le vom aplica împreună în cantintăți mici, dar regulat. Până vei observa că te uiți în urmă și îți dai seama ce progres mare ai făcut, căci lucratul cu sine va deveni un obicei pe care îl vei stăpâni cu ușurință.

Așa arată traseul pe care îl vom parcurge

GARANȚIE – BANII RETUR

Sunt sigură că indiferent de situația ta emoțională actuală, exercițiile, temele și instrumentele din acest curs te vor ajuta mult să progresezi în planul stabilit împreună.

Cu toate acestea, dacă după primele 3 sesiuni de lucru îți dai seama că acest curs nu ți se potrivește, îți voi trimite banii înapoi, fără nicio întrebare. Singura condiție: să participi la primele 3 sesiuni.
BONUSURI

Acces la grupul privat de Facebook, destinat doar participanților la acest program, în care vei putea împărtăși cu noi ceea ce îți dorești, în care vei putea solicita suport și vei primi sprijin și după finalizarea programului.

Vei primi la final un kit complex de exerciții și aplicații care te vor ajuta să fii propriul tău coach în inteligență emoțională după finalizarea programului.
CADOURI

3 sesiuni-fulger gratuite (la telefon sau pe Zoom de câte 15 minute, pentru a te debloca în cazul în care nu reușești să depășești o situație).

Un voucher de 20% reducere pentru prietenii tăi care doresc să se înscrie în următoarea ediție a programului.

Alege-ți pachetul!

Alege unul dintre cele 2 pachete și hai să ne apucăm de treabă cot la cot!

Ultima zi de înscrieri: 7 iulie. Din 10 iulie vom aveam prima întâlnire de unu la unu în care stabilim împreună obiectivele tale concrete pe care le vom urmări ca rezultat în urma acestui program. 

Nu ești sigur că e pentru tine?

Construirea echilibrului emoțional este un proces complex și e important ca persoana care este alături de tine să ți se potrivească. De aceea, îți propun să te programezi la o întâlnire gratuită de 1 la 1 de 30 minute. Să vedem dacă simțim “chimia” de a porni împreună în acest drum frumos. 

PROGRAMEAZĂ O ÎNTÂLNIRE 1 LA 1
standard

1000 lei

10 săptămâni

  • 10 sesiuni de grup
  • teme concrete săptămânale
  • feedback constant
  • provocări pentru beneficii extra
  • comunitate networking si dezvoltare
  • 1 sesiune individuala de calibrare
  • certificat de participare
  • plata în rate
CUMPĂRĂ PACHET STANDARD

Câteva cuvinte despre mine

Sunt Adriana Popovici și sunt trainer de inteligență emoțională. De 7 ani activez în zona de soft skills: comunicare, public speaking și formarea formatorilor. Toate acestea m-au pregătit constant pentru a pune bazele acestui program de dezvoltare a inteligenței emoționale, căruia, în prezent, îi dedic cam tot timpul și energia de care dispun.

În elaborarea acestuia, m-a ajutat enorm faptul că experiențele mele în livrare de cursuri au fost complexe și diversificate:

peste 100 de cursanți la workshopurile și cursurile de inteligență emoționale, alături de zeci de cursanți în tabere de leadership și dezvoltare personală

seminarii de inteligență emoțională și formarea formatorilor în România, Germania și Spania, pentru cursanți proveniți din 5 țări;

peste 300 de cursanți la comunicare și formarea formatorilor (organizații de tineret, sindicate de profesori, comunități de antreprenori și de studenți)

peste 500 de cursanți la traininguri de vânzare și cultură organizațională (pentru companii multinaționale);

Rezultatele cursanților mei

Aș vrea să împărtășesc cu tine o mică parte din experiențele trăite de cursanții mei din cadrul Programului de Dezvoltare a Inteligenței Emoționale pe parcursul a 10 săptămâni.

Diana Sîrbu

Fondator Davmat Toys

Levente Nagy

PR Specialist

Programul pilot dedicat dezvoltării inteligenței emoționale pe care l-am urmat pe parcursul a trei luni a fost o experiență dinamică, interesantă și foarte frumoasă. Activitățile variate, informațiile utile, materialele bine structurate, un trainer dedicat, care transmitea la fiecare pas energie și bucurie pentru ceea ce face, cât și încredere pentru ca noi să putem continua cu aceeași bucurie, sunt doar câteva ingrediente care nu au lipsit din acest program de formare!

Mă bucur că am luat această decizie, căci am cunoscut oameni noi, diferiți și care mi-au oferit lecții de viață pe care le voi prețui mereu. Recomand tuturor să ia parte la o astfel de experiență, căci sunt perfect convinsă că toată lumea are nevoie să conștientizeze că emoțiile fac parte din viața noastră și că gestionarea lor corectă ne oferă o mai bună relaționare cu cei din jur și, în final, o conviețuire armonioasă și autentică într-o comunitate sănătoasă din punct de vedere mintal.

Alexandra Maria Piper

Patriarhia Romana

Inspector de specialitate

Cursul tinut de Adriana m-a ajutat in primul rand sa-mi constientizez emotiile. De la vorbitul in public in grupul din care faceam parte, la cum ma simteam trecand prin diversele exercitii. Chiar imi notam diversele emotii pe care le simteam si asta m-a ajutat sa le constientizez.

M-a ajutat să-mi reintroduc în rutină un obicei super important pentru mine și să mă țin de el. Pe lângă asta, mi s-a părut foarte faină poziționarea Adrianei în relație cu grupul, felul în care explica conceptele și cum le pune în practică prin exerciții pentru a le înțelege mai bine. Grupul de oameni alături de care am trecut prin curs e de asemenea foarte important pentru că am învățat unii de la alții și ne-am ajutat cu idei/sfaturi. E o experiență super utilă pentru cineva care vrea să înțeleagă mai bine ce simte și ce poate face cu ceea ce simte, astfel încât să poată face față mai bine rollercosterului emoțional pe care îl aduce uneori viața.
Laurențiu Manță

TeckStar General Manager

Mă bucur că am avut ocazia prin intermediul sesiunilor de grup să interacționez cu persoane care m-au inspirat, m-au motivat și m-au ajutat să mă cunosc mai bine și să mă accept așa cum sunt.

Despre Adriana am doar cuvinte de laudă. În cadrul sesiunilor de grup informațiile livrate au fost accesibile și mereu exemplificate, astfel încât totul a fost ușor de asimilat. Exercițiile individuale sau de grup m-au ajutat mult să învăț mai multe despre mine, în special cum să îmi pun întrebările potrivite. În urma participării la acest program am reușit să acord mai multă atenței vieții personale, fără a neglija însă viața profesională. Astfel, deși poate uneori am un program mai încărcat, consider că am devenit mai eficientă și în același timp mai relaxată odată cu participarea la acest program. Programul mi-a dat energia necesară, acum e momentul să continui ceea ce am început. 
Mădălina Căluian

Consultant accesare fonduri

Pentru mine cursul a fost un bun reminder de teorie, a fost reconfortant sa fiu alaturi de oameni deschisi, vulnerabili intr-un spatiu unde m-am simtit ok cu toate slabiciunile mele. Adriana, este un ghid empatic, cu o energie buna. Exercitiile au fost faine, mai am la unele de lucrat, reflectat in continuare. Cel mai mare castig pentru mine este o schimbare de mindset referitor la emotii, prea multe, prea intense, frica, furie etc. Incerc sa trec dintr-o instanta de fighter, asa cum am facut pana acum si sa le vad altfel, sa le accept. Acceptarea este cheia mea. Pornisem cu gandul “hai sa mai aflu cum sa le fac sa dispara”. Reflectând la asta 10 sapt, am acceptat ca nu dispar si devin mai curioasa despre ele. Cred ca asta a facut cursul, sa le vad altfel si nu ca pe bau-bau. 

Camelia Ioniță

Consultant HR/Headhunter

Programul „Dezvoltarea Inteligenței emoționale” propus de Adriana a venit la timp pentru mine. Căutam, de ceva vreme, un „ceva” care să-mi ofere o experiență de învățare despre modurile în care răspundem provocărilor din jurul nostru, cum și de ce alegem să ne exprimăm emoțiile în acest fel, strategii de gestionare a emoțiilor. Mulțumită Adrianei, am plecat inspirată să fac lucrurile „mai bine” și cu câteva instrumente concrete pentru a mă ajuta în acest demers de „mai bine”. Recomand cu căldură această experiență pentru oricine dorește să-și îmbunătățească conștientizarea de sine , gestionarea emoțiilor și comunicarea cu cei din jur.

Daniela Rusu-Mocanasu

Universitatea Dunarea de Jos Galati

Profesor Universitar

În primul rand as vrea sa îți mulțumesc Adriana pentru buna dispoziție cu care am început fiecare curs. Asta m-a ajutat sa iau orice informație ca pe un bonus al zilei, nu ca pe un must-have. La final de modul 1 pot spune ca oricine are atenția orientata spre sine, are mai multe șanse sa înțeleagă contextul unei situații și sa reușească modifice acele tipare impuse de societate în viata sa.

Alina Prisacaru

Business Intelligence Analyst

Ioana Preoteasa

Tehnician dentar

Andrei Hleba

Student psihologie

Andreea Raluca Filote

Recepționistă

Elena Deliu

Geograf

Aleksandra Zdraveska

Student Arhitectură Macedonia

Elisenda Reines

Specialist în integrare socială a copiilor cu tulburări psihice

Contact

Adriana Popovici

popoviciadriana.ro

contact@popoviciadriana.ro

Adriana Popovici